Yhteystiedot

Ajo-ohjeet
Tarjouspyyntö
Palaute
Laskutusohjeet
Tietosuoja
Parhaan hinnan takuu omassa verkkokaupassamme visitrauhalahti.fi

Nettisivujemme verkkokaupasta saat aina parhaat edut ja parhaan mahdollisen hinnan. Sieltä näet myös reaaliaikaisen varaustilanteen.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu ensin Varaus- ja peruutusehtoihimme sekä Usein kysyttyä -osioon Info-sivullamme. Jos et löydä vastausta, ota yhteyttä Whatsappilla, sähköpostilla: sales@visitrauhalahti.fi tai soita 0300 870 875 (0,45 €/min + pvm/mpm) 

Rauhalahti Google Mapsissa

Matkailukeskus rauhalahteen saavut helposti niin omalla ajoneuvolla kuin julkista liikennettä käyttäen! 

Sekä Kuopion keskustasta että 5-tieltä on selkeät opasteet Rauhalahteen. Sijaitsemme n. 6km Kuopion torilta. Kuopion keskustasta, kauppatorin laidalta pääsee paikallisbusseilla nro 7 Kylpylähotelli Rauhalahden eteen, ja nro 16 liikennöi Matkailukeskus Rauhalahden edestä. Aikataulut ja tarkemmat tiedot näet: www.vilkku.kuopio.fi 

Rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä torilta. Perille pääsee kätevästi myös taksilla: Taksi Ykköset 0200 111 01. Niin ikään Kuopion lentokentältä (n. 23km päässä) näppärin vaihtoehto on taksi. 

Näin saavut moottoritieltä Matkailukeskus Rauhalahteen: 
Rauhalahteen on opastus moottoritieltä. Nouse valtatie 5:ltä opastetulle rampille Jynkkä-Levänen. Käänny siitä etelästä tullessa oikealle ja pohjoisesta tullessa vasemmalle, Rauhalahdentielle. Aja suoraan n. 800 m (suoraan läpi liikennevaloristeyksen, Shell -huoltoasema jää vasemmalle) ja käänny vasemmalle, Kartanonkadulle. Matkailukeskus Rauhalahteen käännytään Kartanonkadulta n. 500 m ajon jälkeen oikealle, Rauhankadulle. Rauhankatua ajetaan n. 150 m ja oikealla näkyy ruskea rakennus, jossa kesävastaanotto sijaitsee. Talvisin jatka Rauhankatua eteenpäin n. 400 m. Talvivastaanotto sijaitsee tien oikealla puolella olevassa siniharmaassa rakennuksessa. 

ETÄISYYKSIÄ KUOPIOON 
Helsingistä 385 km 
Tampereelta 290 km 
Turusta 450 km 
Vaasasta 370 km 
Oulusta 295 km 
Jyväskylästä 145km 

Kuinka majoitus sujui? Ilahduttiko jokin erityisesti? Jäikö jotain hampaankoloon? Anna meille palautetta!

Täytä asiakaspalautelomake tästä!

Laskutusohjeet 

Työmatkalaisille tarjoamme ympäri vuoden majoitusta. 

Jos haluat laskutusasiakkaaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi.  

Tarvitsemme seuraavat tiedot laskutusluvan myöntämiseksi: 

  1. Yrityksen virallinen nimi:
  2. Yrityksen osoite:
  3. Y-tunnus: 
  4. Yhteyshenkilö: 
  5. Yhteyshenkilön puhelinnumero: 
  6. Yhteyshenkilön sähköpostiosoite:

     

Verkkolaskut (ensisijainen laskutuskanava) 

Verkkolaskuoperaattori 
Verkkolaskuosoite 
OVT-tunnus 

Sähköpostilaskut 

Sähköpostiosoite 
Paperilaskut 
Laskutusosoite 

Muuta 

esim. tarvittava viite laskulle 

Saatuamme laskutussopimuksen tarkistamme yrityksen tiedot. Mikäli yrityksellä ei ole luottohäiriömerkintöjä, on yrityksenne tervetullut laskutusasiakkaaksemme. Laskutus tapahtuu viikoittain, laskutuslisä on 10 €. Muut kuin majoituspalvelut (esim. ravintolamyynti) maksetaan paikanpäällä ellei laskutuksesta erikseen sovita. Jälkilaskutus on mahdollista vain yrityksille, joiden kotipaikka on Suomessa. Yksityisasiakkaita emme laskuta.