Leirintä

Matkailuauto tai – vaunu, teltta tai vene – käytössäsi ovat monipuoliset leirintäpalvelut. 

Leirintäalueemme 150 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa, noin 150 telttapaikkaa ja 6 venepaikkaa tarjoavat sinulle ja matkakumppaneillesi unohtumattoman lomakokemuksen. Puistomaisella, vehreällä 38 hehtaarin laajuisella alueella sijaitsevat leirintäpalvelut käsittävät 4 eri huoltorakennusta, joissa on wc:t ja peseytymistilat (myös liikuntaesteisille), keittiö- ja ruokailutilat, pyykinpesu- ja kuivaushuoneet, kemiallisen wc:n ja harmaan veden tyhjennyspisteet, autonpesupaikka sekä tv- ja oleskelutila. 

Matkailu­ajoneuvo­paikat

Laajalla puistomaisen vehreällä matkailuajoneuvoalueella on kesällä 150 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa, ja runsaasti vesipisteitä. Talvella käytössä 27 sähköistettyä paikkaa. Meille pääset majoittumaan matkailuautolla sekä – vaunulla! 

Kausipaikat

Kausi- sekä kuukausipaikat kesälle 2024 on loppuunmyyty! Talvikausipaikkoja on vielä saatavilla, kysy lisää vastaanotostamme sales@visitrauhalahti.fi tai soita +358 30 087 0875.

Telttapaikat

Telttailu on luontolomailua parhaimmillaan. Alueemme hyvin hoidettu ja tasainen telttailualue kutsuu sinua viihtymään ja tuntemaan kostean nurmen varpaiden välissä. Ota lapset mukaan, pystytä teltta ja laita loma käyntiin. Wc:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisessä huoltorakennuksessa.

Venepaikat

Laiturissamme on asiakkaiden käytössä kuusi venepaikkaa. Venepaikat sijaitsevat aivan rantasaunojemme vieressä, joten aamusaunoille ei kesällä ole pitkä matka! Asiakkaiden käytössä on myös alueelta löytyvät palvelurakennukset suihkuineen sekä wc-tiloineen. Suosittelemme varaamaan paikan ennakkoon soittamalla vastaanottoomme +358 30 087 0875 tai sähköpostitse. 

Leirintäpalvelut

Kesäsesongin palvelut

Kesäsesongilla 1.6.-31.8. alueellamme on kaikki leirintäpalvelut käytössä. Asiakkaille aamusaunat päivittäin klo 8-11 rantasaunoissamme. Alueelta löytyy 4 eri huoltorakennusta, joista löytyy kaikki tarvittava: wc:t ja peseytymistilat (myös liikuntaesteisille), keittiö- ja ruokailutilat sekä pyykinpesu- ja kuivaushuoneet.

Matkailuajoneuvon ylläpitotoimenpiteille meillä löytyy kemiallisen wc:n ja harmaanveden tyhjennyspiste sekä autonpesupaikka. Myös vesisäiliön täyttö onnistuu monilla vesipisteillämme.

Talvisesongin palvelut

Talvikäytössä moderni huoltorakennus ja sen palvelut: wc:t sekä peseytymistilat (myös liikuntaesteisille), keittiö- ja ruokailutila sekä pyykinpesumahdollisuus. Rakennuksesta löytyy myös kemiallisen wc:n tyhjennyspiste ja vesisäiliön täyttöpiste.