Leirintä

Matkailuauto tai – vaunu, teltta tai vene – käytössäsi ovat monipuoliset leirintäpalvelut. 

Leirintäalueemme 266 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa, noin 150 telttapaikkaa ja 6 venepaikkaa tarjoavat sinulle ja matkakumppaneillesi unohtumattoman lomakokemuksen. Puistomaisella, vehreällä 38 hehtaarin laajuisella alueella sijaitsevat leirintäpalvelut käsittävät 6 eri huoltorakennusta, joissa on wc:t ja peseytymistilat (myös liikuntaesteisille), keittiö- ja ruokailutilat, pyykinpesu- ja kuivaushuoneet, kemiallisen wc:n ja harmaan veden tyhjennyspisteet, autonpesupaikka sekä tv- ja oleskelutila. 

Sisäänkirjautuminen kesäaikaan klo 7 alkaen tulopäivänä ja uloskirjautuminen klo 15 mennessä lähtöpäivänä. Poikkeuksena Kivilammen matkailuautopaikat, jossa sisäänkirjautuminen klo 16 ja uloskirjautuminen klo 15. Aamusaunat kesäsesongilla klo 8-11. 

Matkailu­ajoneuvo­paikat

Laajalla puistomaisen vehreällä matkailuajoneuvoalueella on kesällä 266 sähköistettyä ja asfaltoitua matkailuajoneuvopaikkaa, joista 102 on varustettu myös vesiliitännällä, talvella käytössä 27 sähköistettyä paikkaa. Meille pääset majoittumaan matkailuautolla sekä – vaunulla! 

Kausipaikat

Tarjoamme myös pitkäaikaismajoitusta leirintäalueella asiakkaillemme. Asiakkaiden käytössä on ympärivuoden palvelurakennus. Kysy lisää vastaanotostamme sales@visitrauhalahti.fi tai soita +358 17 473 000.

Kausipaikkojen hinnasto

Telttapaikat

Telttailu on luontolomailua parhaimmillaan. Alueemme hyvin hoidettu ja tasainen telttailualue kutsuu sinua viihtymään ja tuntemaan kostean nurmen varpaiden välissä. Ota lapset mukaan, pystytä teltta ja laita loma käyntiin. Wc:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisessä huoltorakennuksessa.

Venepaikat

Laiturissamme on asiakkaiden käytössä kuusi venepaikkaa. Venepaikat sijaitsevat aivan rantasaunojemme vieressä, joten aamusaunoille ei kesällä ole pitkä matka! Asiakkaiden käytössä on myös alueelta löytyvät palvelurakennukset suihkuineen sekä wc-tiloineen. Suosittelemme varaamaan paikan ennakkoon soittamalla vastaanottoomme +358 17 473 000 tai sähköpostitse. 

Leirintäpalvelut

Kesäsesongin palvelut ajalle 29.5.–19.8. 

Kesäsesongilla alueellamme on kaikki leirintäpalvelut käytössä. Asiakkaille aamusaunat päivittäin klo 8-11 rantasaunoissamme. Alueelta löytyy 6 eri huoltorakennusta, joista löytyy kaikki tarvittava: wc:t ja peseytymistilat (myös liikuntaesteisille), keittiö- ja ruokailutilat sekä pyykinpesu- ja kuivaushuoneet. Matkailuajoneuvon ylläpitotoimenpiteille meillä löytyy kemiallisen wc:n ja harmaanveden tyhjennyspiste sekä autonpesupaikka. Myös vesisäiliön täyttö onnistuu monilla vesipisteillämme. Alueelta löytyy koirien ulkoilutusalue sekä koirille oma uimaranta, jonne voi kuuman päivän päätteeksi mennä niin koira kuin omistaja pulahtamaan. 

Talvisesongin palvelut ajalle 19.8.–28.5. 

Talvikäytössä on vuonna 2020 valmistunut moderni huoltorakennus ja sen palvelut: wc:t sekä peseytymistilat (myös liikuntaesteisille), keittiö- ja ruokailutila sekä pyykinpesumahdollisuus. Rakennuksesta löytyy myös kemiallisen wc:n tyhjennyspiste ja vesisäiliön täyttöpiste.