Palvelut

Kallaveden rantaan saunomaan ja sup-lautailemaan sekä tämän jälkeen makkaranpaistoa tunnelmallisella Nuottakodalla, miltä kuulostaaVoit myös nauttia herkulliset burgerit Kesäravintolassa tai ostaa eväät lapsiystävälliselle uimarannalle Kesäkaupasta – tule ja nauti! 

Saunat

Saunan puhtaaksi Kallaveden rannalla – Kartanon Sauna sekä kaksi rantasaunaamme antavat nautinnolliset löylyt niin yksittäisille majoittujille kuin ryhmillekin. Rantasaunat ovat käytössä vain kesäisin, mutta Kartanon Sauna on käytössä vuoden ympäri ja sopii mainiosti myös kaveriporukoiden illanviettoihin. 

KAllavesi Sauna

Järjestä tyhy-ilta, polttarit tai tule vaikka perheen kesken! Kallavesi Sauna on käytössä toukokuusta lokakuuhun.

Saunailtaan on mahdollista varata lämmitetty ulkoporeamme, joka löytyy kylpyvalmiina saunatilan pihasta. 

Kesällä Kallavesi Saunan terassilta löytyy kesäkeittiö, jossa valmistaa maistuvat grilliruuat käden käänteessä.

Saunan varaukset sähköpostilla sales@visitrauhalahti.fi tai pirauta meille vastaanottoon 0300 870 875 (+0,45 €/min +pvm/mpm). 

Kesäravintola

Tervetuloa herkuttelemaan Kuopion kansainvälisimmälle kesäterassille! 

Kesäravintola Rauhalahti tarjoaa kesäkaudella raikkaita salaatteja, herkullisia pizzoja ja hampurilaisaterioita sekä kahvilatuotteita. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja suuri aurinkoterassi! Voit tilata ravintolastamme pizzoja myös lomahuviloille ja saunoille.

Tiesithän, että terassille ovat myös koirat lämpimästi tervetulleita! Onko koirakaverisi maistanut vielä valikoimistamme löytyvää koiraolutta?

Katso kesän 2024 menu tästä

Oivaraportti

Aukioloajat

17.6. - 4.8.

Ma - la klo 8-22 

Su klo 8-20

 

4.-17.8.

Ma - to klo 14-20

Pe klo 14-22

La klo 12-22

Su klo 12-18

 

HUOM! Aukioloajoissa säävaraus! Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkeutumisaikaa. 

Aamiainen

Aamiainen päivittäin 17.6.-4.8.2024 välisellä ajalla.

Aamiainen tarjolla ma-la klo 8–10.30 ja su klo 11 saakka.

 

Aikuinen 14,50 €
Lapsi (4–11 v.) 8,00 €

 

Buffetaamiaisella tarjolla mm. leipää, puuroa, lettuja, jogurttia, mysliä, muroja, kananmunia, nakkeja, pekonia, hedelmäsalaattia, hilloa, leikkeleitä, juustoa, kurkkua, tomaattia, suolakurkkua, salaattia, mehua, kahvi, tee sekä kaakao.

Kesäkauppa ja välinevuokraus

Kesäkauppa ja välinevuokraus avoinna päivittäin klo 11-21

Valikoimista löydät SUP-laudat, kajakit, kaksoiskajakit, kanootit, soutuveneet, polkuautot ja polkupyörät.

Varaa suoraan onlinekaupastamme alla olevan linkin kautta tai soita kesäkauppaamme 0449013173. Huom! Puhelimeen vastataan kiireettömien hetkien aikana.

Nuottakota

Paistamaan makkaraa saunan jälkeen tai muuten vaan? Nuottakodalle mahtuu isompikin porukka istumaan iltaa ja fiilistelemään auringon laskua Kallaveden ylle. Nuottakota sijaitsee pienellä saarella, jonka yhdistää mantereeseen kävelysilta. Kodan keskellä on tulipaikka, jota kiertää penkit ja sen seinät saa avattua joka puolelta auki kauniille Kallavedelle. Nuottakota on vuokrattavissa ympäri vuoden. 

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse 0300 870 875 (+0,45 €/min +pvm/mpm).  tai sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi.

Kokouspalvelut

Kaipaatko kokouksellesi vaihtelua? Etsitkö inspiroivaa paikkaa ideointiin? 

Lomahuvilamme tarjoavat oivallisen vaihtoehdon perinteiselle pienkokoustilalle. Hyödynnä huvilan rauha ja hae kokouksen välissä lisäenergiaa luonnosta tai vauhtia alueen aktiviteeteista. Lomahuvilaan voit tuoda omat eväät, tilata valmiit tarjoilut tai hyödyntää alueen ravintolapalveluita niiden ollessa avoinna. 

Päivän päättää saunominen huvilan saunassa, Kallavesi Saunalla poreammeen kera tai iltariennot Kylpylähotelli Rauhalahdessa ja Kuopion keskustassa. Lomahuvilaan on saatavilla myös valkokangas, videotykki sekä fläppitaulu pyynnöstä. 

Tapahtumat ja tilaisuudet

Alueellamme on järjestetty useita eri tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten moottoripyörä- ja autokerhojen kesäpäiviä, koiranäyttelyitä, kokoontumisia ja yhdistysten virkistymispäiviä. 
 
Ruokailut voidaan järjestää lomahuviloissa, uimarannan Nuottakodalla tai Kesäravintola Rauhalahdessa tilaisuuden, tarpeen sekä ryhmän koon mukaan. 

Järjestämme teille kokonaispaketin ruokailuineen ja ohjelmineen tarpeidenne mukaisesti. Tiedustele meiltä paras vaihtoehto ryhmällesi!