Ajankohtaista

Tarjoukset

Koiranäyttely alueellamme 17.-18.6.

Matkailukeskus Rauhalahti täyttyy kesäkuun kolmas viikonloppu karvakorvista, kun sekä lauantaina että sunnuntaina alueellamme järjestetään koiranäyttelyt. Myös muut asiakkaat ja majoittujat ovat lämpimästi tervetulleita koiranäyttelystä huolimatta. Näyttelykehät ovat saunallisten lomamökkien (nro 96-105) edustalla, jossa kovin hännän heilutus ja haukunta tapahtuu. HAUskaa kesää!

Lue lisää Varaa tästä
Edulliset arkipaketit 3-5 vrk

Työmatkalaisille tai arkivapaille mahtava vaihtoehto majoitukseen, varaa omasi. Tarjous voimassa 19.6. asti ja 7.8. eteenpäin.

Lue lisää Varaa tästä

Ajankohtaista

Avoinna ympäri vuoden!

Olemme avoinna ympäri vuoden, joten majoittumaan niin talvella kuin kesällä pääsee mökkeihin ja matkailuajoneuvoilla! Varaathan talvisesongilla matkailuajoneuvopaikkasi sekä mökkisi ennakkoon puhelimitse 017 473 000, sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi tai onlinekaupastamme. 

Lue lisää

Tiedotteet

Suomi Camping Oy ja Matkailukeskus Rauhalahti ovat saaneet Ekokompassi sertifikaatin

Lue lisää vastuullisuustyöstämme ja Ekokompassista

Lue lisää
Suunnistuksen MM-kisat 2025 Kuopiossa

Suunnistuksen MM-kilpailut 2025 käydään Kuopiossa. Lisäksi Kuopion Suunnistajat isännöi Euromeeting 2023 – ja World Cup 2024 -kilpailuja. Olemme saaneet kunnian olla suunnistuksen mm-kisojen virallinen majoitusyhteistyökumppani!

Lue lisää