Ajankohtaista

Tarjoukset

Arkitarjous!

Arkena rennosti mökkeilemään tai mukavissa maisemissa töitä tekemään? Nyt kaikki lomahuvilat ja saunalliset lomamökit arkitarjouksessa -20%, kun varauksen alkamisajankohta on su-to välillä.

Lue lisää Varaa tästä
Edulliset arkipaketit 3-5 vrk

Työmatkalaisille tai arkivapaille mahtava vaihtoehto majoitukseen, varaa omasi. Tarjous voimassa 19.6. asti ja 7.8. eteenpäin.

Lue lisää Varaa tästä

Ajankohtaista

KESÄTYÖHAKU ON NYT AUKI

Työpaikkoja avoinna vastaanottoon, siivoukseen, kiinteistöhuoltoon, kesäravintolaan sekä kesäkauppaan ja välinevuokraamoon. Haemme myös vastaanottoon harjoittelijaa kesälle 2023. Laita vapaamuotoinen hakemus 19.3.2023 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Lue lisää
Mökkien arkitarjous

Viikoilla 5-7 lomahuvilat ja saunamökit -20%, kun varauksen alkamisajankohta on sunnuntai-torstai. Varaa edullinen arkilomasi kätevästi nettikaupastamme, soittamalla 017 473 000 tai sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi

Lue lisää Varaa tästä
Avoinna ympäri vuoden!

Olemme avoinna ympäri vuoden, joten majoittumaan niin talvella kuin kesällä pääsee mökkeihin ja matkailuajoneuvoilla! Varaathan talvisesongilla matkailuajoneuvopaikkasi sekä mökkisi ennakkoon puhelimitse 017 473 000, sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi tai onlinekaupastamme. 

Lue lisää

Tiedotteet

Suomi Camping Oy ja Matkailukeskus Rauhalahti ovat saaneet Ekokompassi sertifikaatin 💚

Lue lisää vastuullisuustyöstämme ja Ekokompassista

Lue lisää
Suunnistuksen MM-kisat 2025 Kuopiossa

Suunnistuksen MM-kilpailut 2025 käydään Kuopiossa. Lisäksi Kuopion Suunnistajat isännöi Euromeeting 2023 – ja World Cup 2024 -kilpailuja. Olemme saaneet kunnian olla suunnistuksen mm-kisojen virallinen majoitusyhteistyökumppani!

Lue lisää