Ajankohtaista

Tarjoukset

Ikimuistoinen Joulu Rauhalahdessa!

Hirsihuvilat ja saunamökit mahdollistavat sekä Joulun vieton että jouluvieraiden majoittamisen mukavasti ja mutkattomasti. Luonnon helmassa, vain kuusi kilometriä keskustasta – viihtyisää ja vaivatonta! Katso vapaat vaihtoehdot ja varaa omasi.

Lue lisää Varaa tästä
Pikkujoulut mökillä!

Vuoden parhaimmat pikkujoulut vietät Matkailukeskus Rauhalahdessa mökkeillen! Kerää työ- tai harrastusporukka, ystäväpiiri tai vaikka koko suku kasaan ja varaa oma huvilasi nyt.

Lue lisää Varaa tästä
Edulliset arkipaketit 3-5 vrk

Työmatkalaisille tai arkivapaille mahtava vaihtoehto majoitukseen, varaa omasi. Tarjous voimassa 19.6. asti ja 7.8. eteenpäin.

Lue lisää Varaa tästä

Ajankohtaista

Mökkien arkitarjous

Vielä joulukuun ajan lomahuvilat ja saunamökit -20%, kun varauksen alkamisajankohta on sunnuntai-torstai. Varaa edullinen arkilomasi kätevästi nettikaupastamme, soittamalla 017 473 000 tai sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi

Lue lisää Varaa tästä
Avoinna ympäri vuoden!

Olemme avoinna ympäri vuoden, joten majoittumaan niin talvella kuin kesällä pääsee mökkeihin ja matkailuajoneuvoilla! Varaathan talvisesongilla matkailuajoneuvopaikkasi sekä mökkisi ennakkoon puhelimitse 017 473 000, sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi tai onlinekaupastamme. 

Lue lisää

Tiedotteet

Suunnistuksen MM-kisat 2025 Kuopiossa

Suunnistuksen MM-kilpailut 2025 käydään Kuopiossa. Lisäksi Kuopion Suunnistajat isännöi Euromeeting 2023 – ja World Cup 2024 -kilpailuja. Olemme saaneet kunnian olla suunnistuksen mm-kisojen virallinen majoitusyhteistyökumppani!

Lue lisää