Mökit ja huvilat

majoitus­vaihto­ehdot

Meiltä löydät omaan tarpeeseen ja makuun parhaiten soveltuvan mökkimajoituksen. Yövytkö tasokkaasti lomahuvilassa vai edullisesti kesäkäyttöisessä mökissä – mitä saisi olla?

Edulliset arkipaketit 3-5 vrk!

Työmatkalaisille tai arkivapaille mahtava vaihtoehto majoitukseen. Kaikissa talviasuttavissa mökeissä oma sauna! Tarjous voimassa 19.6. asti ja 7.8. eteenpäin.

Koko perheen juhannus

Rauhalahdessa vietät keskikesän juhlaa koko perheen voimin - meille ovat tervetulleita myös karvaiset kaverit! Vaihtoehtoja edullisista leirintämökeistä korkeatasoisiin huviloihin, matkailuajoneuvo- ja telttapaikkoja unohtamatta. 

Illanvietto huvilassa!

Hyvin varustellut lomahuvilat sopivat illanviettoon niin työ-, kaveri-, harrastus kuin vaikkapa opiskeluporukan kesken. Katso vaihtoehdot nettikaupastamme!

Lomahuvilat

Majoitu tasokkaasti 4 tai 6 henkilön hirsihuvilassa kauniissa metsä- tai järvimaisemassa lähellä Kuopion keskustan palveluita. Ympärivuotiset lomahuvilat (10 kpl) sopivat mainiosti lomailuun, työmatkoihin, pienkokouksiin, kaveriporukoiden saunailtoihin tai vaikkapa pikkujouluihin ja joulun viettoon. Lomahuvilat ovat täysin varusteltuja ja tekevät viipymisestäsi vaivattoman ja viihtyisän. Lisävuodemahdollisuus kahdelle. Lomahuvilan varaajan täytyy olla 22 vuotta täyttänyt.

saunalliset lomamökit

Viihtyisät, modernit skandinaaviseen tyyliin sisustetut saunalliset lomamökit (10 kpl) sopivat mainiosti perheille, kaveriporukoille sekä työmatkalaisille majoittumiseen. Ruuat saa valmistettua tupakeittiössä ja löylyt maistuu päivän päätteeksi omassa saunassa. Kaikissa saunallisissa lomamökeissä ilmalämpöpumput. Saunalliset lomamökit 2-4 henkilölle ovat käytössä vuoden ympäri. 

lomamökit

Kesäkäyttöiset lomamökit 4 henkilölle (9 kpl) ovat erittäin suosittuja mökkejä alueellamme ja soveltuvat erityisesti perheille ja kaveriporukoille. Kauniilla metsäisellä rinteellä sijaitsevat mökit ovat varustettu tupakeittiöllä, televisiolla, wc:llä sekä suihkulla. 

leirintämökit

Neljän henkilön leirintämökit tarjoavat edullisemman vaihtoehdon majoittumiselle. Mökit ovat kooltaan n. 10 m2 ja suihkut sekä wc:t ovat käytettävissä läheisissä huoltorakennuksissa.