KESÄTYÖHAKU ON NYT AUKI

Työpaikkoja avoinna vastaanottoon, siivoukseen, kiinteistöhuoltoon, kesäravintolaan sekä kesäkauppaan ja välinevuokraamoon. Haemme myös vastaanottoon harjoittelijaa kesälle 2023. Laita vapaamuotoinen hakemus 19.3.2023 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Arkitarjous!

Arkena rennosti mökkeilemään tai mukavissa maisemissa töitä tekemään? Nyt kaikki lomahuvilat ja saunalliset lomamökit arkitarjouksessa -20%, kun varauksen alkamisajankohta on su-to välillä.

Mökkien arkitarjous

Viikoilla 5-7 lomahuvilat ja saunamökit -20%, kun varauksen alkamisajankohta on sunnuntai-torstai. Varaa edullinen arkilomasi kätevästi nettikaupastamme, soittamalla 017 473 000 tai sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi

Edulliset arkipaketit 3-5 vrk

Työmatkalaisille tai arkivapaille mahtava vaihtoehto majoitukseen, varaa omasi. Tarjous voimassa 19.6. asti ja 7.8. eteenpäin.

Suunnistuksen MM-kisat 2025 Kuopiossa

Suunnistuksen MM-kilpailut 2025 käydään Kuopiossa. Lisäksi Kuopion Suunnistajat isännöi Euromeeting 2023 – ja World Cup 2024 -kilpailuja. Olemme saaneet kunnian olla suunnistuksen mm-kisojen virallinen majoitusyhteistyökumppani!

Avoinna ympäri vuoden!

Olemme avoinna ympäri vuoden, joten majoittumaan niin talvella kuin kesällä pääsee mökkeihin ja matkailuajoneuvoilla! Varaathan talvisesongilla matkailuajoneuvopaikkasi sekä mökkisi ennakkoon puhelimitse 017 473 000, sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi tai onlinekaupastamme.