Welcome to Kuopio
THE CAPITAL OF FINNISH LAKELAND

WHAT CAN WE DO FOR YOU?

Build your perfect holiday from the abundant accommodation options, services, and activities provided at Matkailukeskus Rauhalahti. Kuopio offers activities, experiences, and action for the whole family!

Welcome to Rauhalahti!

Searching for accommodation? English booking page is here

ACCOMMODATION DEALS

Book your cottage in the vicinity of Kuopio city center and its services! Choose the perfect option for you from our holiday homes and cottages designed for year-round use or our affordable summer cottages. Holidays and work trips, get-togethers, or small conferences – whatever you need, we can help!

News

Our partner AJRSTeam now offers E-fatbike rental in Rauhalahti! Ask more and reserve yours: www.rsteam.fi/vuokraa-fatbike

Opening hours

In summer season 23.5.-31.8.2022 our reception is open daily from 6 am to 11 pm.

To speed up check-in, you can print out and fill this passenger card in advance.

Passenger form (PDF)

Welcome to stay with us!

Local weather

Kuopio
12°
Clear
04:5121:38 EEST
Feels like: 12°C
Wind: 5km/h W
Humidity: 88%
Pressure: 1024.72mbar
UV index: 0
WedThuFriSatSun
22/15°C
23/14°C
21/12°C
22/14°C
24/14°C

Follow us on social media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Eläinystävällinen matkailukeskuksemme tarjoaa koirille sopivaa olutta kesäravintolan terassilla, jonne myös koirat ovat tervetulleita! Koiraolutta on saatavilla kanan, kalan ja lihan makuisena (6€/pl).

Jos et vielä tiennyt, alueeltamme löytyy lemmikeille tarkoitettu ulkoilutusmaasto sekä erillinen uimaranta.

Lämpimästi tervetuloa!
... See MoreSee Less

Eläinystävällinen matkailukeskuksemme tarjoaa koirille sopivaa olutta kesäravintolan terassilla, jonne myös koirat ovat tervetulleita! Koiraolutta on saatavilla kanan, kalan ja lihan makuisena (6€/pl).Jos et vielä tiennyt, alueeltamme löytyy lemmikeille tarkoitettu ulkoilutusmaasto sekä erillinen uimaranta.Lämpimästi tervetuloa!

Comment on Facebook

Esa, Paten kaa yksille😅🤩

Tämän viikon perjantaina 5.8. Rauhalahti Teatteri saa hulvattoman hauskoja vierailijoita, kun Huviseurat -stand up kesäkiertue nousee lavalle! 🤩

Kyseessä on kolmen kotimaisen huippukoomikon kesäkiertue: Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Varmista paikkasi kesän hauskimmassa illassa ja hommaa lippusi NYT. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että tapahtuma on K18.

Liput suoraan tiketistä: www.tiketti.fi/huviseurat-stand-up-rauhalahden-teatteriareena-kuopio-lippuja/81774
... See MoreSee Less

Tämän viikon perjantaina 5.8. Rauhalahti Teatteri saa hulvattoman hauskoja vierailijoita, kun Huviseurat -stand up kesäkiertue nousee lavalle! 🤩Kyseessä on kolmen kotimaisen huippukoomikon kesäkiertue: Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Varmista paikkasi kesän hauskimmassa illassa ja hommaa lippusi NYT. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että tapahtuma on K18.Liput suoraan tiketistä: www.tiketti.fi/huviseurat-stand-up-rauhalahden-teatteriareena-kuopio-lippuja/81774
Load more